Головна » 2013 » Листопад » 20 » Франція - Україна - 3:0
01:34
Франція - Україна - 3:0
Збірна України знову не змогла подолати раунд плей-офф. Підопічні Михайла Фоменка не зіграють на чемпіонаті світу.
Хачеріді проти Бензема

"Синьо-жовті" дуже нервово почали матч, багато помилялися, втрачали зони. Французи ж безперервно атакували, і вже на третій хвилині П'ятов вперше врятував після удару Вальбуена. Можна сказати, що українці не витримали шалений темп, який задали господарі. На 22-й хвилині "синьо-жовті" пропустили перший гол. Розіграш штрафного, м'яч відскакує до Рібері, той потужно пробиває по воротах, П'ятов рятує. Але першим на добиванні опиняється Мамаду Сахо, який з близької відстані вразив ворота. Гравці збірної України почали панікувати, Мандзюк на правому фланзі оборони нічого не міг зробити з Рібері, опорна зона регулярно провалювалася. На 34-й хвилині ворота П'ятова вразив Бензема, якого наші захисники залишили самого перед воротами. Слід визнати, що в цьому епізоді форвард "Реала" перебував у офсайді після пасу Вальбуена. Напевно, Скоміна вирішив відновити справедливість, адже кількома хвилинами раніше не зарахував чистий гол Бензема.

Попри постійні провали в обороні і в середині поля, у перерві Фоменко не зробив замін, тож гра продовжилася в такому ж ключі. Вже на другій хвилині другого тайму поле покинув Євген Хачеріді, який отримав другу жовту картку за фол проти Рібері. Після цього епізоду гра йшла в один бік - французи безперервно атакували, П'ятов з усіх сил витягував мертві м'ячі. На 72-й хвилині наші футболісти знову не розібралися біля власних воріт і пропустили втретє. Мамаду Сахо зробив дубль. Заміни, які зробив Фоменко, вже нічого не могли змінити. Українці перебували у пригніченому стані і не могли зв'язати до купи декілька передач. Останній шанс "синьо-жовті" втратили на останніх секундах: Ракицький з дальньої відстані пробив прямо в руки Льорісу.

Втрати Федецького і Кучера стали для команди Фоменка фатальними. Гравці, які вийшли на поле замість них, зіграли набагато слабше. Не вистачило нашим футболістам холоднокровності, вміння у найвідповідальніший момент зібратися і "вмерти" на полі. В Бразилію поїде збірна Франції...

Франція - Україна - 3:0

Перший матч - 0:2

Голи: Сахо (22, 72), Бензема (34).

Франція: Льоріс, Дебюши (Санья, 78), Варан, Сахо, Евра, Матуїді, Погба, Кабай, Вальбуена, Рібері, Бензема (Жиру, 82).

Україна: П'ятов, Мандзюк, Хачеріді, Ракицький, Шевчук, Ротань, Безус (Гусєв, 64), Едмар, Коноплянка, Ярмоленко, Зозуля (Селезньов, 76).

Попередження: Ротань, Сахо, Хачеріді, Евра, Дебюши, Мандзюк.

Вилучення: Хачеріді (47, друга жовта).

джерело:http://football24.ua

Категорія: Спорт | Переглядів: 597 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: