Головна » 2013 » Березень » 23 » Фоменко: Хлопці були у боргу перед вболівальниками
02:33
Фоменко: Хлопці були у боргу перед вболівальниками
Післяматчева прес-конференція головного тренера збірної України Михайла Фоменка.
Фоменко: У футболі конкуренція - це велика справа

- Післяматчевий коментар? Рахунок 3:1 на користь збірної України. (Сміх у залі).

- Було видно, що сьогодні всі гравці збірної України були лідерами. Як вам вдалося за такий короткий термін підготувати команду, перш за все, психологічно?

- Це було не так складно, тому що хлопці були в боргу перед уболівальниками. Вони це чудово розуміли. Ви бачили велике бажання з їх боку. Ті картки, що вони отримали, стали результатом якраз цього великого бажання. Десь хлопцям не вдалося контролювати свої емоції.

- Чи розраховували ви, що ваша команда так швидко зуміє результативно зламати оборону польської збірної?

- Було б неправдою сказати, що ми не хотіли цього. Що ж стосується двох швидких голів, то вчора мене питали про те, яким номером ми будемо грати? Я відповів, що і першим, і другим, і третім. Можливо, збірна Польщі не очікувала, що ми почнемо матч першим номером.

- А чому збірна Польщі дозволила так легко себе задавити вже в дебюті гри?

- Це питання не до мене, а до мого колеги - головному тренеру збірної Польщі.

- Що ви говорили своїм підопічним в перерві? Як вам вдалося донести до них, щоб вони не "сідали" біля своїх воріт?

- Своїм підопічним ми завжди говоримо, що гол забивається і пропускається на перших секундах, і на 95-х, 98-х хвилинах. Ось ці слова ми їм і сказали в перерві. Говорили їх і перед матчем.

- У результаті отриманих жовтих карток, в матчі з Молдовою не зіграють два півзахисника вашої команди. У зв'язку з цим, як будете перебудовувати склад збірної на майбутній поєдинок? І друге питання: чи всі хлопці обійшлися без травм?

- Травмованих у нас, на щастя, немає. А що стосується втрати двох гравців через дискваліфікацію, то, звичайно, прикро, але, з іншого боку, це буде шанс для інших футболістів проявити себе. У футболі конкуренція - це велика справа.

- Склад збірної України в сьогоднішньому матчі можна назвати складом Фоменко? Чи це був спеціальний підбір гравців на матч саме проти збірної Польщі?

- У будь-якій команді на футбольне поле виходять найсильніші на даний момент футболісти. Плюс є моменти, пов'язані з нейтралізацією сильних сторін суперника - це теж впливає на вибір складу.

- Чому Тимощук залишився в запасі?

- У нього не так багато ігрової практики в клубі. Він би напевно не витримав усі 90 хвилин матчу. А вийшовши у другій половині гри, Тимощук зміг виконати всі вимоги, які до нього пред'являлися.

Категорія: Спорт | Переглядів: 602 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: