Головна » 2014 » Грудень » 12 » "Дніпро" - "Сент-Етьєн" - 1:0
01:33
"Дніпро" - "Сент-Етьєн" - 1:0

Дніпропетровський "Дніпро" у напруженій боротьбі із французьким "Сент-Етьєном" зумів вибороти путівку у плей-офф Ліги Європи. "Дніпро" йде далі

Валідольний поєдинок у Києві завершився мінімальною перемогою команди Мирона Маркевича, яка все-таки зуміла пробитися до наступного раунду змагань.

Щодо самого поєдинку, то варто сказати, що він був дуже багатим на події та задовольнив найбільш вимогливих вболівальників. У першому таймі французи діяли гостріше та створити більше небезпечних моментів, але захист "дніпрян" витримав цей штурм.

Після перерви ситуація на полі  дещо змінилася. "Дніпро" поступово вирівняв боротьбу та почав атакувати більшими силами. На 66 хвилині Федецький відкрив рахунок, вдало зігравши на добиванні після штрафного Ротаня. "Сент-Етьєн" побіг вперед більшими силами, що дозволило господарям поля відмінно зіграти на контратаках. Кілька разів французів рятував каркас воріт, який наче хотів зберегти інтригу до останніх хвилин.

У другому таймі українці перебігали та повністю переграли опонентів, але все могло завершитися сумно, адже з’явилася інформація, що "Інтер" пропустив гол від "Карабаха". Проте майже відразу стало відомо, що суддя відмінив цей м’яч, що допомогло саме "Дніпру" пробитися у наступний раунд змагань. Відтак навесні у Лізі Європи у нас буде дві українські команди.

Склади команд:

"Дніпро": Бойко, Влад, Дуглас, Федецький, Кравченко, Чеберячко, Шахов, Ротань (К), Калініч, Коноплянка, Зозуля.

"Сент-Етьєн": Рюффьє, Теофіль-Катрен, Брісон, Лемуан, Погба, Перрен (К), Дьоманд, Градель, Молло, ван Волфсвінкел, Монне-Паку.

"Дніпро" - "Сент-Етьєн" - 1:0

Гол: Федецький 66

джерело:http://football24.ua

Категорія: Ліга Европи | Переглядів: 524 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: