Головна » 2013 » Листопад » 29 » "Дніпро" - "Пандурій" - 4:1
01:34
"Дніпро" - "Пандурій" - 4:1
У групі Е доля путівок у плей-офф вирішилася ще в минулому турі. Проте на "Дніпро-Арені" команди не відбували номер.
Роман Зозуля - герой №1

В 1/16 фіналу ще після попереднього туру потрапили "Фіорентина" та "Дніпро". Щоправда, цим командам ще належить вирішити між собою, хто посяде першу сходинку. Ну й ніхто не знімав з порядку денного свіжі очки в таблицю коефіцієнтів УЄФА. Відтак, команда Хуанде Рамоса мала звідки черпати мотивацію для перемоги.

"Дніпро" не став відкладати голи в довгу шухляду. Кобахідзе вдало навісив (він це упродовж матчу ще неодноразово робитиме), а Зозуля скинув під удар Калінічу, який буквально розстріляв кіпера. Мінготе узагалі весь перший тайм працював, не покладаючи рук. Дніпряни обстрілювали його ворота з різних позицій, а на 22-ій хвилині Зозуля не влучив по м'ячу, перебуваючи в кількох метрах від порожнього кута.

Після перерви Роман таки забив, реалізувавши рандеву з воротарем, і здавалося, що справу зроблено. Рамос зняв із гри Калініча та Чеберячка, замість яких вийшли Шахов і молодий Олександр Сваток. І вже через кілька хвилин український захисник привіз пенальті у свої ворота, а Ерік скористався шансом пробити Бойка. 2:1 - і пішла нервова гра. Румуни в ці хвилини були дуже близькими до камбеку.

Та на авансцену вийшов Роман Зозуля - двічі він асистував Шахову і Кравченку, які пробивали точнісінько в ціль. Євген після голу побіг щось наболіле вигукувати фанатам на трибуні. Що саме - дізнаємося згодом.

У підсумку - прогнозована і впевнена звитяга. "Дніпро" наближається до "Фіорентини" на відстань одного очка. Є ще шанси на першу сходинку!

"Дніпро" - "Пандурій" - 4:1

Голи: Калініч, 12, Зозуля, 56, Шахов, 86, Кравченко, 89 - Ерік, 70, з пен.

Попередження: Адровіч

джерело:http://football24.ua

Категорія: Ліга Европи | Переглядів: 515 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: