Головна » 2015 » Травень » 15 » "Дніпряни" виходять у фінал Ліги Європи. "Дніпро" - "Наполі" - 1:0
00:07
"Дніпряни" виходять у фінал Ліги Європи. "Дніпро" - "Наполі" - 1:0
"Дніпряни" виходять у фінал Ліги Європи. "Дніпро" - "Наполі" - 1:0
Джерело: uefa
Дніпропетровський "Дніпро" за сумою двох матчів здобув перемогу над неаполітанським "Наполі", що дозволило команді Маркевича вийти у фінал Ліги Європи. 

Нагадаємо, що перший поєдинок між цими командами завершився із рахунком 1:1.

Сьогодні ж мінімальну перемогу відсвяткувала українська команда, яка своєю грою довела, що не випадково дійшла так далеко у цьому турнірні. Варто віддати належне й "Наполі", який зіграв більш агресивно та гостро, але так і не зумів пробити захисні редути "Дніпра".

Найкращий момент для взяття воріт Бойка змарнував Ігуаїн у дебюті поєдинку, не реалізувавши вихід віч-на-віч. Згодом гра вирівнялася, проте все ж проходила більше під контролем гостей.

Переломний момент у поєдинку відбувся на 58 хвилині. Коноплянка красиво пройшов флангом та виконав витончену передачу у штрафний майданчик, яку влучним ударом замкнув Селезньов. Відзначимо, що у цьому епізоді проти Євгена фолили, відтак суддя сміливо міг призначати пенальті.

Після цього італійці пішли на штурм, втім небезпечні моменти біля наших воріт виникали не так вже й часто. Також не можна сказати, що "Дніпро" замкнувся на своїй половині поля, що заслуговує на повагу. Валідольна гра тривала до останніх хвилин. Шанси відзначитися мали обидві команди, але голів у протистояння, на щастя, ми більше не побачили.

У підсумку все завершилося мінімальною перемогою команди Мирона Маркевича, яка у фіналі Ліги Європи, 27 травня, зіграє проти іспанської "Севільї".  

"Дніпро" - "Наполі" - 1:0

Гол: Селезньов 58

Джерело:

Футбол 24

Категорія: Ліга Европи | Переглядів: 832 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: