Головна » 2015 » Вересень » 17 » "Динамо" - "Порту": кияни стартують у Лізі чемпіонів із нічиєї
23:39
"Динамо" - "Порту": кияни стартують у Лізі чемпіонів із нічиєї
Олег Гусєв / фото AP
Олег Гусєв / фото AP
Київське "Динамо" у першому матчі групового етапу Ліги чемпіонів зіграло внічию із португальським "Порту". 

"Біло-сині" перші відкрили рахунок у матчі на "Олімпійському", втім гості дуже швидко відновили паритет. На влучний удар Гусєва голом відповів Абубакар. А під завісу поєдинку камерунець зумів оформити дубль, подарувавши своїй команді надію на перемогу. Втім крапку у матчі поставив Буяльський, який у завершальні хвилини прийшов "біло-синім" на допомогу. Відтак "Порту" їде із Києва із одним очком, що мабуть є закономірним результатом протистояння.

Із перших хвилин поєдинку глядачі побачили на полі високі швидкості у виконанні обох команд. Кияни намагалися діяти першим номером, втім гра проходила на зустрічних курсах. У складі киян варто відзначити Дениса Гармаша та Олега Гусєва, через яких будувалися майже усі атаки киян. Саме Гусєв зумів відкрити рахунок у матчі. Проте радість українців була недовгою, адже гості майже відразу відновили рівновагу. Було помітно, що на полі не вистачає креативного Андрія Ярмоленка, позаяк через відсутність лідера "Динамо" атаки не були такими гострими.

Наприкінці другого тайму "Порту" повів у рахунку, і на мить задалося, що підопічні Сергія Реброва вже не зуміють переламати хід зустрічі. Але на останніх хвилинах Буяльський, який вийшов на заміну, ударом голови підняв на ноги весь "Олімпійський". Підсумковий результат - 2:2, і це означає, що команди набирають по одному очку та пропускають вперед "Челсі", який розгромив "Маккабі".

Зважаючи на усі події та гру обох команд, рахунок, мабуть справедливий, адже команди продемонстрували рівний футбол та ніхто не заслуговував на поразку. Також хотілося б відзначити характер "Динамо". Адже українські глядачі привикли, що, зазвичай, наші команди пропускають на останніх хвилинах, але сьогодні ми побачили, що й українські клуби вміють приємно дивувати та до останнього боротися за результат у важливих матчах.

Ліга чемпіонів. Груповий етап. 1 тур

"Динамо" - "Порту" - 2:2  ВІДЕО

Голи: Гусєв (20), Буяльський (89) - Абубакар (23), (81)

Джерело:

Футбол 24

Категорія: Ліга Чемпіонів | Переглядів: 1515 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: