Головна » 2015 » Березень » 12 » "Челсі" - ПСЖ - 2:2 (1:1)
02:19
"Челсі" - ПСЖ - 2:2 (1:1)
Давід Луїш зрівнює рахунок
На фото: Давід Луїш зрівнює рахунок
Джерело: uefa.com
Після нічиєї у Парижі (1:1) команди повторили результат і у Лондоні. 

"Челсі" - ПСЖ - 2:2 (осн. час 1:1)

Голи: Кехіл, 81, Азар, 96 - Давід Луїш, 86, Тьяго Сілва, 114

Незважаючи на червону картку Златана Ібрагімовіча після першої півгодини гри, ПСЖ вибив у меншості "Челсі" з Ліги чемпіонів.

Чемпіонам Франції вистачило на "Стемфорд Брідж" у меншості рахунку 2:2 після додаткового часу, аби втретє поспіль потрапити у чвертьфінал Ліги чемпіонів.

Капітан паризького клубу Тьяго Сілва зіграв ключову роль на полі, зрівнявши рахунок у додатковий час. Таким чином бразилець виправився за безглузде пенальті, яке реалізував Азар.

Лідер АПЛ вийшов вперед після удару Гарі Кехілла на 81-й хвилині. Однак вже через п'ять хвилин потужний удар під поперечину головою виконав екс-"пенсіонер" Давід Луїш і перевів гру у додатковий час.

Головну роль на полі тривалий час відігравав все ж голландський арбітр Бйорн Куйперс, який партачив у майже всіх ключових епізодах гри. Найперше, голландець несправедливо вилучив Златана Ібрагімовіча. Шведський форвард максимум напрацював на жовту картку у зіткненні підігнутими ногами з Оскаром. Не призначив Куйперс і пенальті на користь "Челсі", коли Кавані завалив Дієго Косту у кінці першого тайму. До речі, уругвайський форвард змарнував хороший момент, коли обіграв Тібо Куртуа, але влучив у стійку.

Завдяки більшій кількості голів на виїзді (загальний рахунок 3:3) ПСЖ потрапляє у чвертьфінал турніру.

Джерело: 

Футбол 24

Категорія: Ліга Чемпіонів | Переглядів: 524 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: