Головна » 2013 » Травень » 3 » "Челсі" - "Базель" - 3:1
11:48
"Челсі" - "Базель" - 3:1
Перемігши з комфортним рахунком 1:2 у Швейцарії, "Челсі" довів справу до логічного завершення в рідних стінах і вийшов у фінал Ліги Європи.

"Челсі" - у фіналі

Англійські клуби провалили єворосезон, тож "Челсі", як останній із могікан, повинен віддуватися за всіх. Аби потрапити у фінал, "синіх" сьогодні могла влаштувати й мінімальна поразка 0:1, але не більше. Наприклад, поразка 2:3 означала б виліт лондонців. Не до жартів "Челсі" був і той факт, що не так давно "Базель" уже феєрив у столиці Британії, відвантаживши у ворота "Тоттенхема" два м'ячі, і в підсумку пройшов "шпор" у серії пенальті. Щоправда, тепер завдання у "Базеля" було складнішим, тоді це була перший раунд дуелі, а тепер на швейцарську "Барселону", як величають цей клуб, тиснув попередній результат - їм будь-що потрібно було забивати, і навіть не раз.

Півзавдання команда з країни банків та годинників виконала ще в першому таймі. "Базель", забивши гол у  роздягалью, не дав "Челсі" навіть часу провести атаку у відповідь. Здавалось, гості опинились у непоганому становищі, адже ще один забитий гол у фінал виводив саме їх. Проте, перерва пішла на користь англійцям. За 9 хвилин "Челсі" забив аж тричі і перекреслив усі сподівання Базеля". Окрім Торреса, відзначився Мозес, а Давід Луїс став злим генієм швейцарців. Бразилець забив прекрасний переможний гол на виїзді, а тепер відзначився ще одним шедевром, забивши у дев'ятку. 3:1 - кривдник "Дніпра" вилітає за крок від фіналу, а "Челсі" замовляє квитки в Амстердам, де 15 травня на нього чекатиме "Бенфіка".

  "Челсі" - "Базель" - 3:1


Голи: Торрес, 50, Мозес, 52, Давід Луїс, 59 - Салах. 45+1


Категорія: Спорт | Переглядів: 610 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: