Головна » 2013 » Лютий » 8 » Буряк: Ярмоленко в "Реалі"? Не вірте чуткам
01:31
Буряк: Ярмоленко в "Реалі"? Не вірте чуткам
Екс-наставник національної збірної України Леонід Буряк в інтерв'ю "Футболу 24" поділився враженнями від спарингу "синьо-жовтих" із командою Норвегії.

Нагадаємо, матч завершився перемогою збірної України - 2:0.

- Зараз футболісти проходять передсезонну підготовку, в збірній зібралися тільки на два дні, - каже Леонід Йосипович. - Як для цієї пори року, наша команда виглядала достатньо пристойно, солідно та кваліфіковано.

- Взагалі, цей спаринг був потрібний нашій збірній?

- Весь світ в цей день проводив спаринги. Є дати ФІФА, вони заплановані давно. Їх потрібно використовувати. Чим більше збірна гратиме, тим швидше прогресуватиме.

- Є відмінності у збірної Блохіна і в збірної Фоменка?

- Скажу лише, що робота Фоменка мені сподобалася, все було добре вибудовано. А про підготовку футболістів краще запитати в клубних наставників. Зрозуміло, що гравці зараз тільки набирають потрібні кондиції.

- Вірите в те, що збірна України зіграє на наступному чемпіонаті світу?

- У цьому житті нічого немає неможливого. Ситуація не проста, але не критична. Багато чого залежатиме від матчу із поляками. Безперечно, потрібен результат. Якщо "синьо-жовті” його не доб'ються, то потраплять в тупикову ситуацію. Шанси у цьому матчі в обох команд рівні, 50 на 50. Для збірної України, вважаю, гра із поляками буде однією із найважливіших за останні роки.

- Подейкують, що учора Андрія Ярмоленка переглядали помічники Моурінью. Як гадаєте, "динамівець” не загубився б в "Реалі”?

- Не вірте чуткам. "Реал” кого хоче, того купує. Я про це слухаю уже п'ять років. То Ярмоленка купують, то Коноплянку. Безперечно, Яромоленко є кваліфікованим футболістом, вважаю його одним із кращих в Україні. Але ніхто так сходу не скаже чи заграє він в "Реалі”.

- Через такі плітки трансферна вартість Ярмоленка зросла?

- У Європі уже закрилося трансферне вікно. Взагалі, коли люди хочуть когось запросити, то приїздять до керівництва клубу на переговори. Так було із Шевченком, Каладзе, Тимощуком. А це все - прості балачки. Не думаю, що ці чутки мають під собою якийсь грунт.

Категорія: Спорт | Переглядів: 539 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: