Головна » 2013 » Березень » 13 » "Барселона" - "Мілан" - 4:0.
01:34
"Барселона" - "Мілан" - 4:0.
"Барселона" зробила майже неймовірне. Вже в першому таймі каталонці вирівняли рахунок за сумою двох матчів. А в другій половині зустрічі остаточно добили "Мілан" і вийшли у чвертьфінал.

Поразка "Барселони" в першому матчі на "Сан Сіро" стала чи не найрезонанснішою подією в цьому сезоні Ліги чемпіонів. Подарувавши нам такий інтригуючий рахунок, сьогодніший матч став найочікуванішою подією у футбольному світі.

Поєдинок в Італії став точкою відліку чогось нового. Одні почали говорити про спад "Барси" (і це не виключення, після цього каталонці програли два Ель Класіко), інші про те, що "Мілан" повертається у великий футбол. В цьому також є доля правди. Цікаво, що відродження "россонері", таке враження припало якраз на протистояння з каталонцями. Можливо тому, що перемоги в чемпіонаті не такі помітні, як на євроарені. Тут не знати, чи це "Барса" потрапила на пік форми "Мілана", чи навпаки, команда Аллегрі застала "Барсу" зенацька. Швидше за все і одне, і інше. Все-таки після матчу в ЛЧ "Мілан" не програв жодного матчу в Серії А. Більше того, "Мілан" востаннє програвав у чемпіонаті ще минулого року - від "Роми" 4:2. Натомість як "блаугранас" переживає не найкращі часи.

"Мілан", попри свою безпрограшну серію, не мав права почуватися спокійно. "Барса" та ще й на "Камп Ноу" - хижак, який готовий роздерти всіх, собливо тоді, коли голодний. "Мілану" ж ніби потрібно було небагато - відстояти пристойну перевагу. "Мілану" вистачало забити м'яч і каталонцям потрібно було забивати 4. А "Барса вирішила це зробити, навіть не чекаючи на гол від "россонері".

Зробила вона це у прекрасному стилі - вже на 5-ій хвилині Мессі з лінії штрафного без розбігу кладе у дев'ятку, а наприкінці тайму робить дубль - цього разу ударом низом у ближній кут. "Мілан" же свою найкращу нагоду в матчі не використав - Ньянг вийшовши на побачення і влупив у штангу. Реалізуй гвінеєць цей момент і все могло піти за іншим сценарієм. Але за рівного рахунку за підсумками двох матчів команди пішли на перерву.

Початок другого тайму буде снитися гостям, мов якесь жахіття, адже Вілья вже на 55-ійх хвилині зробив рахунок розгромним. По суті, "Мілану" й надалі вистачало забити свій єдиний гол, аби проходити у чвертьфінал. Але проти сьогоднішньої "Барси", таке враження, це було зробити нереально. Звісно, можна було обрати тактику "автобус", але коли? При рахунку 2:0 на 39-ій хвилині? Хоча збоку воно так ніби й виглядало, бо "Мілан" просто майже не йшов уперед. Але справа в тому, що проти такої "Барси" просто немає можливості змінити хід поєдинку і це не "Мілан" оборонявся, а "синьо-гранатові" атакували.

"Мілан" банально не був готовий до такого стартового натиску, а в вкінці пропустив ще раз. Після помилки досвідченого Робінью на власній половині поля, Мессі віддав на Санчеса, той на протилежний фланг на Альбу і іспанець переграв Абб'ятті - всі питання було знято! "Барса" у чвертьфіналі!

Олег Телюк, Football24.ua

Детальніше в онлайн-трансляції матчу.

"Барселона" - "Мілан" - 4:0

Голи: Мессі, 5, 39, Вілья 55, Альба, 90+2

Категорія: Спорт | Переглядів: 622 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: