Головна » 2015 » Травень » 7 » "Барселона" - "Баварія" - 3:0
00:15
"Барселона" - "Баварія" - 3:0
Мессі забиває другий гол
На фото: Мессі забиває другий гол
Джерело: uefa.com
Долю першого матчу півфінального протистояння Ліги чемпіонів вирішила феноменальна гра форварда "блаугранас" Ліонеля Мессі. 

Одразу після завершення матчу захисник "Барселони" Жерар Піке написав у твіттері: "Яка виняткова гра! "Баварія" майже не завдала ударів по воротах".

У цих двох реченнях каталонець влучно охарактеризував підсумок протистояння на "Камп Ноу".

Господарі з перших секунд докласти зусиль, аби заволодіти ініціативою. І підопічним Луїса Енріке такий план спочатку вдалося втілити. Ініціатива перетворилась на три найнебезпечніші моменти першого тайму. Спочатку Суарес не зумів перехитрити Нойєра на побаченні - німецький кіпер витягнув ногу і м'яч у сітку не влетів. Мав нагоду відзначитись і Неймар, який послизнувся у невідповідний момент і з чотирьох метрів пробив у захисника, від якого м'яч зрикошетив на кутовий. Третій супермомент мав Дані Алвес, який після парашуту від Іньєсти не зумів прокинути м'яч повз Нойєра, який завбачливо скоротив відстань до бразильця.

Підопічні Пепа Гвардіоли у другій половині першого тайму виглядали доволі впевнено, нейтралізувавши домашній стиль гри "Барси". Найнебезпечніший момет у "Баварії" був на 18-ій хвилині, коли Мюллєр віддав пас з краю на Левандовскі, проте поляк не зумів потрапити належно по м'ячу і завдати влучного удару.

Гра після перерви розпочалась доволі непрогнозовано. "Баварія" захопила ініціативу і притиснула "блаугранас" на їхній половині поля. Через деякий час господарі ожили і вирівняли рівень протистояння. Намагання суперників створити щось змістовне в атаці завершувались або невдалими пасами, або вдалими діями захисних ланок.

Таке неподобство у грі судилось розчинити Ліонелю Мессі, якому набридла безсмістовна біганина та боротьба. Отримавши пас від Дані Алвеса, аргентинець з усієї сили вистрілив у ближній кут - Нойєр проспав момент, загубивши ворота.

Від шоку "Баварію" Мессі вирішив вилікувати ще одним уколом. Розгнівавшись за те, що моментом раніше італійський рефері Ріццолі не призначив пенальті за очевидний фол на Неймарі та ще й погрозив другим гірчичником за симуляцію, Мессі підкосив Боатенга, упіймавши захисника "Баварії" на опорній нозі. Далі відбулось приниження Нойєра через перекидання у дальній кут.

Мессі відзначається дублем у своєму сотому матчі на євроарені. Крім того, аргентинець знову обійшов Роналду у списку найкращих бомбардирів єврокубків.

Фінальну крапку у грі поставив бідолашний Неймар, який змарнув декілька моментів та ще й гірчичник заробив. Нойєр не зумів витримати побачення з бразильцем.

 "Барселона" - "Баварія" - 3:0(0:0)

Голи: Мессі, 77, 80, Неймар, 90+4

Джерело:

Футбол 24

Категорія: Ліга Чемпіонів | Переглядів: 678 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: