Головна » 2013 » Травень » 2 » Барселона 0-3 Баварія (0-7)
21:53
Барселона 0-3 Баварія (0-7)
Німецька преса захлинається від щастя: вперше в історії обидва фіналісти Ліги чемпіонів представляють Німеччину.

Фото Германия выиграла Лигу чемпионов. "Барселона" - "Бавария" - 0:3. Лига чемпионов. 1/2 финала

Трансляцію з "Ноу Камп" коментатор телеканалу Sky, який показав у прямому ефірі півфінал у Барселоні, закінчив такими словами: "Німеччина виграла Лігу чемпіонів!"

Що знаходиться в студії почесний президент "Баварії" Франц Беккенбауер світився щастям:

"7:0 у двох матчах - якби таке сказали заздалегідь, нас би порахували божевільними".

А потім з хитрою посмішкою: "Радий за англійців. Їхня мрія збулася - дві німецькі команди у фіналі на" Уемблі ".

Сидів поруч з Кайзером знаменитий у минулому німецький футбольний менеджер Райнер Кальмунд був серйозний: "Цей фінал - найбільший подарунок до 50 річчя німецької бундесліги".

А німецькі ЗМІ захлинаються від щастя. Шапки в Bild: "Баварія" руйнує "Барселону" - тепер матч на "Уемблі" з Дортмунда. Німецький фінал! "Заголовок до статті:" Ми - Ліга чемпіонів ".

У тексті такі слова: "Так! Так! Так! Вперше в Лізі чемпіонів німецький фінал". Потім: "Це була демонстрація потужності проти колись кращої команди світу. Ще 23 дні до німецького фіналу сторіччя. Всі ми не можемо його дочекатися ..."

В іншій замітці газети такі слова: "Фінал мрії! Слідом за Дортмундом пробилася у фінал Ліги чемпіонів і" Баварія ", легко перемогла в гостях" Барселону ".

Німецький чемпіон ганьбить каталонців, настільки їх перевершує, що тренер "Барси" Віланова навіть достроково міняє зірок півзахисту Хаві та Іньєсту ... "Барселона" розчаровує ". Швайнштайгеру, Роббена, Рібері та Мюллеру Bild виставила максимально високу оцінку - 1.

А ось заголовок у Kicker: "Німецький фінал:" Баварія "проти Дортмунда на" Уемблі "! Початок статті:" Ще ніколи в історії Ліги чемпіонів після 0:4 в першому матчі команда не могла ліквідувати відставання - не вийшло і у "Барселони" .

Більше того, як і в першій грі "Баварія" показала каталонцям межі їх можливостей ... Таким чином зрозуміло: в 2013 році буде німецький переможець Ліги чемпіонів. Залишається лише питання: Мюнхен або Дортмунд? "

На сайті Frankfurter Allgemeine Zeitung стаття озаглавлена ​​так: "Баварія" слід за Дортмундом у фінал мрії ". У тексті:" У підсумку треба поспівчувати "Барселоні": "Баварія" розчаклувала іспанців вдруге. "Барса" капітулює ".

Вже відразу після гри всі телеканали показували кадри, на яких тисячі уболівальників у Мюнхені, Дортмунді та інших німецьких містах, висипавши на вулиці, святкують успіх. Зображення супроводжуються приблизно такими словами: "Барселона" - вже не найкраща команда Європи, тепер найсильніший на континенті клуб - в Німеччині, і це - "Баварія" або "Боруссія".

Телекананал ZDF в відеотексту нагадує про всіх фіналах головного європейського клубного турніру (спочатку Кубок чемпіонів, потім Ліга чемпіонів), в яких брали участь німецькі команди.

Вперше у вирішальному поєдинку в 1960 році грав франкфуртський "Айнтрахт", який поступився "Реалу" - 3:7. Всього до майбутнього на "Уемблі" матчу клуби з Німеччини пробивалися до фіналу 15 разів. У 16-му ж поєдинку зіграють відразу дві німецькі команди.

Телеканал також повідомляє про гігантський інтересі вболівальників до поєдинку в Лондоні. Наприклад, вже наступного дня після тріумфу "Боруссії" в клуб надійшло понад 100 тисяч заявок на квитки. Офіційна ж квота дортмундців - 24042 квитка.

Телеканал Sat.1 замітку озаглавив так: "Тріумф на" Ноу Камп ". У ній, зокрема, пишеться:" Баварія "заслужено виграє 3:0 в Барселоні і слід за Дортмундом у фінал Ліги чемпіонів! Мюнхенці з самого початку чинили на суперника тиск і, по суті, не дали господарям грати у свій знаменитий "тики-така" футбол.

Без травмованого Ліонеля Мессі у "Барселони" не було ідей, за весь перший тайм вона створила лише один небезпечний момент біля воріт Мануеля Нойєра.

Гол Роббена остаточно поховав надії іспанців ". Вище всіх канал оцінив дії Швайнштайгера, який удостоївся максимально високого бала -" одиниці ":" Він знову був на полі скрізь. По-ведмежому сильний. Незважаючи на небезпеку отримати жовту картку, домагався успіху і в едінобоствах. У порівнянні з Хаві та Іньєстою показав, хто шеф. Світовий клас! "

Загловок на телеканалі RTL: "Баварія" не залишає "Барселоні" ні шансу! "У тексті пишеться: гра баварців не залишала сумнівів у тому, що вони пройдуть у фінал. Відзначається, що" Баварія "весь час небезпечно контратакували, а після гола Роббена були вже просто "показові виступи".

Зрозуміло, наводяться і слова щасливих баварців. Тренер Юпп Хайнкес: "Ми видали супергру, показали видатний футбол. Моя команда з самого початку матчу діяла дуже зібрано. Напевно вирішальним моментом у грі було те, що ми повели в рахунку - 1:0.

Є різниця: "Барселона" з Мессі і без нього. Це теж треба мати на увазі ". Арьєн Роббен" Це історія! 4:0 - вдома, 3:0 - тут. Можна пишатися і насолоджуватися. Тепер ми повинні виграти трофей ". Давид Алаба:" Спробуємо зараз просто насолоджуватися.

Те, чого ми досягли, це приголомшливо ". Філіп Лам:" Зараз напевно потече пиво. Те, що ми виграємо у найкращої команди світу будинку - 4:0, а в гостях - 3:0, це аж ніяк не саме собою зрозуміле ".

Голова правління "Баварії" Карл-Хайнц Румменігге: "Я повинен спершу себе вщипнути ... Виграти 3:0 на полі у кращої команди світу ... У нас було два чудових дні. Але ми не повинні зараз зазнаватися. Тренер і команда здорово
втілили всі задуми в життя. Ми втретє за чотири роки у фіналі і хочемо його виграти. Їдемо в Лондон з упевненістю у власних силах ".

Спорт-Експрес

Категорія: Спорт | Переглядів: 689 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: