Головна » 2013 » Жовтень » 24 » "Байєр" - "Шахтар" - 4:0
01:02
"Байєр" - "Шахтар" - 4:0
Чемпіони України згоріли від сорому у Леверкузені.
"Байєр" був одним цілим

Аргументи обох команд були відомі заздалегідь. Донеччани традиційно зробили ставку на швидкісну і технічну гру, господарі уповали на "другий поверх" і загрозу під час стандартів. Однак сталося так, що козирі команди Хююпія спрацювали на всі сто, а от технічної гри "гірників" ми так і не побачили.

"Фармацевти" доволі швидко "запрягли". Донаті навісив на голову Кіслінгу, а король повітря у "Байєрі" такі моменти реалізовує із заплющеними очима. І все ж залишилося таке відчуття, що П'ятов міг у цьому випадку врятувати свою команду. "Шахтар" не пішов в атаку, щоб відігратися, натомість Леверкузен продовжив тиснути. Перед самою перервою наші оборонці геть забули про автора першого м'яча. Кіслінг розстрілював П'ятова головою, проте цього разу не влучив. "Гірники" блискавично відповіли рандеву Тейшейри з Лєно, яке бразилець, однак, змарнував. А потрібно було забивати, тому що це був, як виявилося, один з двох найреальніших шансів команди Луческу.

У перерві Луческу прибрав з гри Тайсона, випустивши Бернарда. Однак "Байєр" вже було не спинити. Кіслінг вдало підставився під фол Срни - пенальті. Рольфес таким чином подвоїв перевагу. А далі були катастрофічні провали. Гол Сема - центральні захисники і П'ятов лише статисти. Гол Кіслінга - божевільна помилка нашого голкіпера, якому невдовзі захищати кольори збірної у вирішальних матчах з Францією.

"БайАрена" продовжує залишатися жахливим місцем для українських клубів. До скальпів "Динамо", "Таврії" і "Металіста" додалися ще й "гірники". На такий результат не сподівалися навіть очевидні песимісти. Провал.

Голи: Кіслінг, 22, 72, Рольфес, 50, з пен., Сем, 57

Попередження: Донаті, Кіслінг, Кан - Срна


Джерело:http://football24.ua

Категорія: Ліга Чемпіонів | Переглядів: 514 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: