Головна » 2014 » Лютий » 19 » "Байєр" - ПСЖ - 0:4
02:14
"Байєр" - ПСЖ - 0:4
Дивний пенальті від Кашшаї та дубль Златана. Два французи на полі, і два голи від них - перший і останній. Повна декласація "аптекарів", яким тепер знадобиться чимало пігулок на лікування нервів рідних фанів.
Ібрагімовіч злий і недобрий, партнери підтримують

У першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів у Леверкузені зійшлися переможець своєї групи "Парі Сен-Жермен" та команда, яка посіла другу сходинку в компанії донецького "Шахтаря" і МЮ. Погодьтеся, не віриться, що цій команді Хююпяя можна було програти боротьбу за весну в ЛЧ

Фаворит тут, на відміну від іншої сьогоднішньої пари, був очевидний. Французи є твердим лідером в себе вдома, тоді як "аптекарі" лише імітують конкуренцію "Баварії". Але щоб отак в одні ворота?...

У гостей перед матчем втрати були суттєвіші: травмовані Кавані та Жалле. У господарів дискваліфікований Джан і травмований Крузе. Усе це не мало особливого значення в ході звітної зустрічі. Парижани як почали оптимістично, так і завершили, а поміж тим Ібрагімовіч вкинув двічі, так на фірмовому високому класі і суддівській прихильності.

Звісно, можна частину вини з=перекласти на Віктора Кашшаї, який призначив дуже вже сумнівний пенальті наприкінці гри. Одначе регулярні провали всередині поля і біля власних володінь уже не дають жодних шансів на продовження розмови у дусі "суддю на мило". Просто команда рівня Ліги Європи приймала колектив, здатний тріумфувати у Лізі чемпіонів. Ось і все. "Байєру" взагалі пощастило, що "Шахтар" був восени не на ходу і по суті подарував путівку у плей-оф саме "аптекарям". А зараз просто шкода слів.

Особливо показовими були перший і четвертий голи - безліч пасів у парижан і жодного натяку на можливість відбору в німців, а там і контрольний постріл. Забивали французи - єдиний нелегіонер, що вийшов зі старту і єдиний, хто вийшов з лави. До слова, Йоан Кабай дебютував у Лізі чемпіонів після переходу з "Ньюкасла".

Насамкінець варто нагадати, що Златан Ібрагімовіч став найкращим снайпером поточного розіграшу Ліги чемпіонів. У шведського форварда 10 голів, що на один влучний постріл більше, ніж у Роналду. Мессі третій із 7-ма м'ячами.

"Байєр" - ПСЖ.  0:4 (0:3)

Голи: Матюїді, 3, Ібрагімовіч, 39 (пен.), 42, Кабай, 88

Попередження: Хільберт, 15, Спахіч, 38, Гуардадо, 48, Кастро, 58 - Матюїді, 4

Вилучення: Спахіч, 59 (друга жовта)

"Парі Сен-Жермен": Сірігу, Сілва, Алекс, Максвелл, ван дер Віл, Мотта, Матюїді (Кабай, 67), Верратті, Лукас, Ібрагімовіч, Лавессі (Пасторе, 76)

"Байєр": Лєно, Спахіч, Гуардадо, Топрак, Рольфес (Райнарц, 46), Л. Бендер, Гільберт, Сем (Вольшайд, 62), Кастро, Сон (Брандт, 46), Кісслінг

джерело:http://football24.ua

Категорія: Ліга Чемпіонів | Переглядів: 631 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: