Головна » 2015 » Лютий » 26 » "Байєр" - "Атлетіко" - 1:0
01:12
"Байєр" - "Атлетіко" - 1:0
"Матрацники" погано переносять аспірин. "Байєр" - "Атлетіко" - 1:0
 
Мадридський "Атлетіко" без шансів поступився на "БайАрені" "аспіриновим" у першому матчі 1/8 ЛЧ, зазнавши при цьому ще й значних кадрових втрат. 

Команда Сімеоне з перших хвилин зустрічі віддала суперникам м'яч, традиційно зробивши ставку на фірмові контратаки. Однак, останні було важко проводити за умов, коли так не притаманно для себе погано грала оборона "індіанців". Захисники мадридців якось валідольно діяли поблизу власних воріт, за що могли поплатитися вже на 12 хвилині, коли Манджукіч вибив з лінії воріт м'яч після удару Спахіча. Міг забивати боснійський центрбек і в середині першого тайму, однак його божевільний постріл прийняла на себе хрестовина. Гості ж спромоглися до перерви лише на класний удар боковими ножицями від Тьягу, з яким впорався Лєно.

У другому таймі "фармецевти" таки змогли втілити свою ігрову перевагу у гол, і зробили вони це дуже красиво. Белларабі ефектно п'ятою віддав м'яч Чалханоглу, а той з декількох метрів вколотив шкіряного під поперечку воріт Мойї. Після цього підопічні Шміта повністю взяли гру під свій контроль, а у мадридців відверто здали нерви. Відтак, "матрацники" з 77 хвилині змушені були догравати у меншості. Тьягу отримав другий гірчичник, грубо зігравши проти Белларабі. Крім цього на "Кальдероні" Сімеоне не зможе розраховувати і на Годіна, який пропускатиме гру через перебір жовтих карток. А якщо до цього додати травми Сікейри та Сауля, то завдання проходу в чвертьфінал стане для "Атлетіко" місією дуже непростою.

Склади команд:

"Байєр": Лено, Спахіч, Хільберт, Пападопулус, Вендел, Бендер (Рольфес, 67), Чалханоглу (Брандт, 87), Кастро, Белларабі, Сон, Дрміч (Кіслінг, 80)

"Атлетіко: Мойя, Годін, Сікейра (Гамес, 38), Хуанфран, Міранда, Тьягу, Грізман, Туран (Торрес, 64), Габі, Сауль (Рауль Гарсія, 42), Манджукіч

"Байєр" - "Атлетіко" - 1:0

Гол: Чалханоглу, 57

джерело:http://football24.ua/

Категорія: Ліга Чемпіонів | Переглядів: 505 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: