Головна » 2015 » Березень » 18 » "Атлетіко" - "Байєр" - 1:0 (3:2)
01:07
"Атлетіко" - "Байєр" - 1:0 (3:2)

 "Атлетіко" - "Байєр" - 1:0 (3:2)

 
Суарес - герой матчу
На фото: Суарес - герой матчу
Джерело: mundodeportivo
Мадридський "Атлетіко" виявився влучнішим за німців у серії післяматчевих пенальті та пробився у 1/4 ЛЧ. 

"Я сподіваюся на підтримку трибун, яка нам допомагала досягти багатьох успіхів. Не хочу, щоб стадіон замовкав ні на хвилину", - сказав напередодні наставник "матрацників" Дієго Сімеоне. 

Сьогодні божевільна підтримка 52 тисяч фанів була "Атлетіко" забезпечена, однак інчас надихнули чемпіонів Іспанії лише на один м'яч у основний час. Саме на 27-й хвилині Мадрид вперше відчув, що фортуна у цей вечір - на його боці. Суарес потужно пробив з лінії карного, однак, якби не нога Топрака, навряд чи Маріо святкував би взяття воріт та тим самим перевів гру у додатковий тайм, а згодом і футбольну лотерею.

Німці просто жахливо виглядали у серії пенальті, інакше просто неможливо пояснити удари по горобцях від Топрака та Кіслінга та бездарний постріл Чалханоглу по центру воріт. Нерви виявилися в порядку лишу у досвідчених Кастро та Рольфеса, які впевнено переграли Облака. 

Мадридці також розпочали пробиття одинадцятиметрових не найкраще. Рауль Гарсія пробив на трибуни, однак Грізман та Суарес вивели господарів вперед. Згодом нерви не витримали у Коке, а от Торрес пробив ідеально. 

"Атлетіко" завдяки великому везінню проходить у наступну стадію, однак з такою грою "матрацникам" буде дуже нелегко і надалі тішити своїх фанатів на Євроарені.

Гол: Маріо Суарес, 27

Джерело:

Футбол 24

Категорія: Ліга Чемпіонів | Переглядів: 840 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: