Головна » 2015 » Лютий » 26 » "Арсенал" - "Монако" - 1:3
01:16
"Арсенал" - "Монако" - 1:3
Санчес - не найкращий матч
На фото: Санчес - не найкращий матч
Арсен Венгер з тріском програє колишній команді в першому матчі 1/8 Ліги чемпіонів. 

Саме на чолі монегасків французький тренер здобув свій перший тренерський чемпіонський титул, після чого з перервою на Японію перебрався в "Арсенал". У Монако Венгер загалом провів 7 років, про які має добру пам'ять.

Остання зустріч "Арсенала" та "Монако" пройшла влітку - товариська гра завершилась домашньою поразкою "гармашів" (0:1, гол на рахунку Фалькао, який уже в МЮ). Цього разу історія повторилась, але на значно вагомішому рівні. Як не дивно це писати, але саме команда з французької Ліги 1 показала клас у протистоянні з беззаперечним фаворитом.

Монегаски витримали шалений тиск у перші хвилин 20. Щоправда й моментів як таких важко згадати, але постійно біля воріт Субашіча було гаряче і здавалось, що гості тримаються на тонкій ниточці від першого пропущеного. Згодом ентузіазм "гармашів" дещо згас, а команда Жардіма пристосувалась до агресії лондонців і сама почала все активніше діяти попереду. Страх, що сковував ноги, десь подівся після тривожного дзвіночка: Мартьяль розкішно розібрався з дуетом захисників, а Моутінью в акробатичному стрибку спробував вразити ворота - не влучив. Усе той же Жоау за декілька хвилин уже виступив у ролі асистента, а Кондогбія завдав бомбезний дальній удар, якому допоміг рикошет від Мертезакера, інакше б Оспіна не застиг, мов льодяна фігура на лінії воріт.

"Монако" лише раз в історії своїх виступів у рамках ЛЧ програв, вигравши перший тайм. Та "Арсенал" - не "Реал", і цього разу історія не повторилась. Натомість "гармаші", які почали ще сильніше тиснути і сипати гольовими моментами, марнували все, немов діти багатих батьків. Моутінью феєрив у центрі поля, Мартьяль впевнено розбирався з опонентами, а Бербатов, вмикаючи пішохідний режим, спромігся забити. Малесенького ривочка болгарського форварда вистачило, аби залишити ні з чим двох опонентів. Друга гольова атака "Монако" - це два гравці, що розібрались з половиною команди. Після 0:2 "Арсенал" за інерцією ще розтринькав кілька шансів і зовсім згас. Заміни Венгера трохи пожвавили атаку, але гол вийшов більш випадковим та індивідуально яскравим. Окслейд обвів усіх надзвичайним ударом з-за меж карного.

"Арсенал", однак, не зумів хоча б мінімально програти. Сілва та Феррейра-Карраско, що вийшли на заміну удвох знову пролетіли всі редути господарів, і останній ударом під дальню стійку, здається, вирішив усі питання. Команда Венгера третій рік поспіль програє перший домашній матч з різницею у 2 м'ячі. Якщо раніше це була "Баварія", то нині... У матчі-відповіді "Арсенал" мусить забивати щонайменше 3 голи для виходу у чвертьфінал.

"Арсенал" - "Монако" - 1:3 

Голи: Кондогбія, 38, Бербатов, 53, Феррейра-Карраско, 90+3 - Окслейд-Чемберлен, 90+1

"Арсенал"ОспінаГіббзМертезакерКошельниБельєрінОзілКасорла (Росіцкі, 81), Коклен(Окслейд-Чемберлен, 68)Жіру (Волкотт, 60)Алексіс Санчес, Велбек.

ЗапасніЩенсниГабріель, Монреаль, Чемберс

"Монако"СубашічФабіньюАбденнурВолласЕлдерсонА. Туре, Дірар (Курзава, 82)Моутінью,КондогбіяБербатов (Феррейра-Каррасков, 75), Мартьяль (Бернарду Сілва, 85).

ЗапасніСтекеленбургДіаллоА. Траоре, Матеус Карвалью

джерело:http://football24.ua/

Категорія: Ліга Чемпіонів | Переглядів: 585 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: