Головна » 2014 » Лютий » 20 » "Арсенал" - "Баварія" - 0:2
02:16
"Арсенал" - "Баварія" - 0:2
Підопічні Арсена Венгера у першому матчі 1/8 фіналу ЛЧ поступились мюнхенському гранду.
Кроосу вдався диво-удар

У дебюті поєдинку "каноніри" досить непогано застосовували високий пресинг, і здійснили декілька непоганих вилазок до володінь Нойєра. Однак перший небезпечний момент виник саме поблизу воріт господарів "Емірейтс". Кроос наважився на удар з дальньої дистанції, і Щесни довелося вступати у гру, витягнувши м'яч з дев'ятки.

А вже на 8-й хвилині Озіл втратив чудову нагоду, щоб змінити в подальшому малюнок гри. Месут технічно прибрав у карній зоні гостей Боатенга, і німцю довелось фолити. Але Нойєра 50-ти мільйонне придбання "Арсенала" переграти не змогло, пробивши безхитрісно і майже по центру. Ближче до завершення першого тайму свій шанс відкрити рахунок втратили і мюнхенці. Роббен, вискочивши на побачення з Щесни, був збитий польським голкіпером. Мало того, що арбітр призначив пенальті, так ще й показав Войцеху червону картку. Відтак, Венгеру довелось випускати свого другого воротаря Лукаша Фабіанскі, який немовби загіпнотизував Алабу, і австрієць пробив з точки у стійку.

У другому таймі, маючи чисельну більшість, "Баварія" раз за разом розривала оборонні редути господарів, що вилилось у два забиті м'ячі. На 54 хвилині Кроос відзначився суперударом з-за меж штрафного майданчика, а перед фінальним свистком перевагу гостей подвоїв Мюллер ударом головою. Відзначимо, що дві результативні передачі на свій рахунок записав капітан "Баварії" Філіп Лам.

У підсумку, діючий володар кубка ЛЧ здобуває впевнену перемогу, і, якщо не станеться якогось форс-мажору, виконує завдання виходу в чвертьфінал.

Склади команд:

"Арсенал": Щесни, Санья, Мертезакер, Кошельни, Гіббс (Монреаль, 31), Фламіні, Вілшер, Окслейд-Чемберлен (Росіцкі, 74), Озіл, Касорла (Фабіанскі, 39) Саного

"Баварія": Нойєр, Лам, Боатенг (Рафінья, 46), Данте, Алаба, Хаві Мартінес, Роббен, Кроос, Тьяго (Пісарро, 79), Гьотце, Манджукіч (Мюллер, 65)

"Арсенал" - "Баварія" - 0:2

Голи: Кроос, 54, Мюллер, 88

Вилучення: Щесни, 37

джерело:http://football24.ua

Категорія: Ліга Чемпіонів | Переглядів: 606 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: