Головна » 2014 » Червень » 16 » Швейцарія - Еквадор - 2:1
01:46
Швейцарія - Еквадор - 2:1

Ефектний старт на Мундіалі взяли команди групи E. Європейці вперше на поточному турнірі били південноамериканців.

Мехмеді на гол знадобилось лише 2 хвилини

Перша в історії зустріч чекала на збірні  Швейцарії та Еквадору. Команда Отмара Хітцфельда за останні два роки програла лише раз в товариському матчі, тоді як в еквадорців помітні відчутні проблеми з тріумфами за межами рідного дому.

Якщо Франція на папері фаворит цієї групи, а Гондурас - аутсайдер, то вже стартовий матч набував вирішального значення для хлопців Хітцфельда і Руеди. Плани на плей-оф є в обох команд, відтак бійка видалась надзвичайно цікавою.

Зіставлення ігрових стилів європейців і південноамериканців. Після млявого старту команди видали справжнє Видовище. Еквадорці тривалий час виглядали краще, але заміни Хітцфельда зробили своє. І Мехмеді, і Сеферовіч відчутно додали ритму і якості в атаці.

Екс-форвард київського "Динамо" забив майже відразу після виходу по перерві, скориставшись помилкою голкіпера на виході. А нападник "Реал Сосьєдада" в кінці гри, де команди так самовіддано рубались, що вже зовсім забули про захист в надії вирвати 3 очки, замкнув простріл Ріккардо Родрігеса, на рахунку якого обидва асисти.

Швейцарці пропустили перший гол за 3 останні Мундіалі, проте вирвали надважливу перемогу в момент, коли узбецький рефері Равшан Ірматов вже задумувався над тим, в яку кишеню помістив фінальний свисток. В Еквадору шансів на одне з двох перших місць тепер відчутно поменшало.

Швейцарія - Еквадор 2:1 (0:1)

Голи: Мехмеді, 48, Сеферовіч, 90+3 - Еннер Валенсія, 22

Швейцарія: Бенальйо - Ліхтштайнер, Фон Берген, Джуру, Рікардо Родрігес - Інлер (к), Джака, Бехрамі - Штокер (Мехмеді, 46), Дрміч (Сеферовіч, 75), Шакірі

Еквадор: Александер Домінгес - Вальтер Айові, Гвагуа, Ерасо, Хуан Паредес - Антоніо Валенсія (к), Груесо, Нобоа, Монтеро (Рохас, 77) - Кайседо (Аройо, 70), Еннер Валенсія

джерело:http://football24.ua

Категорія: Чемпіонат Світу | Переглядів: 607 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: