Головна » 2014 » Лютий » 19 » "Ман Сіті" - "Барселона" - 0:2
02:06
"Ман Сіті" - "Барселона" - 0:2
У першому матчі 1/8 фіналу розіграшу ЛЧ "містяни" поступились вдома "гордості Каталонії".
Мессі святкує взяття воріт

Одразу ж відзначимо, що сьогодні "Барсі" вдалось зняти манчестерське прокляття. Справа в тому, що до звітного поєдинку у цьому місті каталонці провели чотири матчі проти ще одного гранда АПЛ "МЮ" і жодного разу не зуміли перемогти - 2 нічиї та 2 поразки.

Розпочали команди досить обережно. Підопічні Мартіно традиційно намагалися контролювати м'яч і до середини першого тайму володіння шкіряною кулею становило фантастичні 73-27% на корить "синьо-гранатових". Однак перший небезпечний момент виник саме поблизу воріт каталонців. Отримавши непогану передачу на хід від Сілви, Негредо пробив з гострого кута по діагоналі з воротами Вальдеса. "Барса" ж відповіла декількома небезпечними моментами після ударів Мессі та Хаві.

Другий тайм розпочався для Пеллегріні та його команди, гірше не придумаєш. На 53 хвилині Мессі вискакував на побачення з Хартом, але в останній момент був збитий Демікелісом. Арбітр матчу, не вагаючись, вилучив Мартіна за фол останньої надії та призначив пенальті. Щоправда, все таки залишаються деякі сумніви, чи не фолив Демікеліс ще до штрафного майданчика. У будь-якому випадку Мессі виконав вирок без шансів для Харта. Заради справедливості, відзначимо, що рефері не зарахував чистий гол Піке. У цьому епізоді лайцмен зафіксував положення поза грою у Фабрегаса, який асистував Жерару. Після цього каталонці вже спокійно контролювали гру. Ну а крапку в матчі поставив Дані Алвес, який використав практично вихід віч-на-віч з Хартом, пробивши тому поміж ніг.

Таким чином, "Барселона" доволі спокійно забезпечує собі сприятливий результат перед матчем-відповіддю, і тепер хіба-що диво може не дозволити підопічним Мартіно пробитись у чвертьфінал.

Склади команд:

"Ман Сіті": Харт - Сабалета, Компані, Демічеліс, Кліши - Фернандінью, Туре - Навас (Насрі, 57), Коларов (Лескот, 57), Сільва - Негредо (Джеко, 74)

"Барселона": Вальдес - Алвес, Піке, Маскерано, Альба, - Хаві, Бускетс, Сеск (Серхі Роберто, 86) - Алексіс (Неймар, 74), Мессі, Іньєста

"Ман Сіті" - "Барселона" - 0:2

Голи: Мессі, 54 (пенальті), Алвес, 90

Вилучення: Демікеліс, 53

джерело:http://football24.ua


Категорія: Ліга Чемпіонів | Переглядів: 604 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: