Головна » 2013 » Квітень » 11 » "Ювентус" - "Баварія" - 0:2
00:25
"Ювентус" - "Баварія" - 0:2
"Ювентус" завершив свої виступи у цьогорічній Лізі чемпіонів, пропустивши від "Баварії" по два м'ячі у кожному матчі, і жодного разу не забивши.

"Баварія" без проблем проходить "Юве"

В першому матчі, нагадаємо, "Баварія перемогла з рахунком 2:0, а Алаба відзначився уже на 25-ій секунді, забивши один з найшвидших голів у Лізі чемпіонів. Подвоїв рахунок Томас Мюллер. Така перевага з урахуванням того, що минулого тижня "Баварія" забезпечила собі золоті медалі в Бундеслізі і тепер могла сконцентруватися тільки на Лізі чемпіонів, виглядала доволі комфортною. Але навіть попри це, "Юве" аж ніяк не можна було списувати з рахунків - "Баварія не безгрішна. Це довів у 1/8 фіналу лондонський "Арсенал".

Однак повторити досягнення лондонців не вдалося. Та і "Баварія" не наступила на ті ж граблі, що з "канонірами" у Мюнхені. Хоча, можливо, тому, що тоді це було в певній мірі припустимо, але не сьогодні.

"Баварія" взагалі унікальна команда. Перевага їхня в тому, що вона витрачає стільки сил, скільки потрібно в конкретному матчі, аби забезпечити для себе позитивний результат. Так було і цього разу. Мюнхенці не мали тотальної переваги, але при цьому повністю контролювали гру. Те саме було і в Лондоні на минулій стадії.

Десь уже в середині першого тайму стало зрозуміло, що "Юве" буде вкрай важко забити, а туринцям потрібно було забивати навіть не раз. Остаточно все стало зрозуміло на 64-ій хвилині, коли Манджукіч відкрив рахунок, добивши круглого у ворота після сейву Буффона. Тепер уже "Юве потрібно було забивати не як мінімум 2 м'ячі, а цілих 4! Звісно, після вчорашніх матчів, можна було чекати чого завгодно, але сьогодні був зовсім інший футбол. Навіть згідно теорії імовірності, сьогодні такої авантюри було марно чекати. В підсумку, на останній хвилині, коли вже і так все було вирішено, Пісарро забив і другий м'яч. Він нічого не вирішив, але ще раз підтвердив, що "Баварія" серйозно налаштована помститись за минулорічний фінал. Тепер багато чого залежатиме від жеребкування. Але кого вибрати?! "Реал"? "Борусію"? Чи, може, "Барселону"? 

Олег Телюк, Football24

Категорія: Спорт | Переглядів: 578 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: